Voluntariat si membership

Coalitia Prahova Curata isi propune tinte mari si doreste sa atraga in randurile sale cat mai multi tineri, cat mai multe persoane interesate sa se implice in viata comunitatii, in asa fel incat democratia sa fie bine  inteleasa si bine aplicata. Fara implicarea noastra nimic nu se va schimba si vom astepta mereu ca altii sa faca ceva. Ne vom revolta mereu ca traim aceeasi viata austera, lipsita de perspective fara sa gasim resursele in noi pentru a actiona in vederea schimbarii ei in bine.

Prin urmare, hade sa construim o societate civila puternica in Prahova care devina un partener pentru decidenti, inainte de a devein un caine de paza al democratiei.

Poti sa faci acest lucru alaturandu-te noua, in una dintre cele doua calitati pe care ti le oferim:

Devino membru se adreseaza ONG-urilor, Sindicatelor si Patronatelor care, prin liderii lor pot completa formularul dupa care va vom contacta pentru a semna actele necesare.

Devino voluntar se adreseaza oricarei persoane care locuieste in Prahova, in orice localitate si care vrea sa se implice in viata comunitatii din care face parte, sa ne sprijine in orice actiune vom promova in functie de disponibiolitatea sa. Te asteptam sa completezi formularul si sa te implicit, pentru ca o faci pentru tine.

Cu cat suntem mai multi si mai uniti, cu atat vocea nostra este mai puternica si se face mai usor ascultata!

Distribuie acest articol:

Leave a Reply

Your email address will not be published.