Primii pasi au fost facuti. Partidele nu se misca… cu talent, inca

In data de 5 mai 2016, reprezentantii Coalitiei PRAHOVA CURATA a depus la organizatiile judetene ale PSD, PNL, PMP, PND si ALDE cate o adresa in care s-au solicitat o serie de date despre candidatii la primarii si consiliile locale/ judetean.  Sunt vizate in jur de 40 de localitati.

Astfel, referitor la candidații pentru ocuparea funcției de primar au fost cerute urmatoarele date:

  1. Numele și prenumele acestora pe localități;
  2. Vechimea în partid/experiența politico-administrativă a candidatului independent;
  3. Cv-ul candidatului;
  4. Programul electoral cu care candidează;
  5. Situația candidatului în ceea ce privește eventuale probleme cu legea penală pentru care organele de anchetă au început derularea unor anchete penale, precum și cazierul judiciar al candidatului.

In ceea ce-I priveste pe candidatii la consiliile locale/ judetean s-au mai cerut puncte de vedere legate de criteriul care a stat la baza stabilirii poziției în lista si cele pentru a devein candidat.

Pana la aceasta data, Coalitia PRAHOVA CURATA nu a primit nimic din cele solicitate, dar vom continua demersurile noastre pentru a pune la dispozitia prahovenilor date cat mai concrete care sa ii edifice asupra celor pe care sunt chemati sa-i voteze.

Pe langa aceste cerereri depuse, la nivelul municipiului Ploiesti cerem candidatilor la fotoliul de primar sa semneze o declaratie de angajament, in care sa isi asume responsabilitatea pentru implementarea programului electoral.

Va vom tine la curent cu modul in care raspund partidele la cerintele noastre, ale cetatenilor.

Distribuie acest articol:

Leave a Reply

Your email address will not be published.