Campania fara confruntari e irelevanta

Suntem la inceput de campanie electorala si nu putem critica lipsa dezbaterilor intre candidati, a confuntarilor televizate sau nu. Dar, avem in vedere ca se impune ca acestia sa se confrunte intre ei, nu acuzandu-se unii pe altii ci prezentantu-si propriile programe electorale.

Cerem pe aceasta cale candidatilor, in special celor din Ploiesti, care sunt mai vizibili pe posturile locale, dar si celorlalti sa se implice in acest gen de activitati electorale. Astfel oamenii vor stii ce sa aleaga, ce sa le ceara si, mai ales, vor vedea care dintre candidati este cel mai competent pentru a ocupa functia dorita.

A veni in fata cetateanului si a-i spune ca vrei sa faci una sau alta fara sa ii spui care sunt sursele de finantare pentru proiectele tale, nu faci decat sa iti bati joc. Daca am avea nevoie de povesti sau povestitori am putea sa ne cumparam CD-uri cu povesti nemuritoare.

Poate ca a venit vremea sa nu mai vrem sa fim mintiti frumos ci sa ni se spuna adevarul, oricat de dur ar fi sis a-l alegem pe cel mai onest si bine pregatit dintre candidate, nu pe cel care ne minte frumos si promite fara acoperire, doar pentru a da sperante… desarte.

Distribuie acest articol:

Leave a Reply

Your email address will not be published.